Totul începe cu o idee

În lumea designului interior, totul începe cu o idee. Noi, cei de la Design Studio, vă putem ajuta să vă transformați visul în realitate, creând spații unice și inspirate.

Haideți să dăm împreună viață ideii dumneavoastră! Contactați-ne astăzi pentru a începe proiectul dvs. și pentru a crea interiorul visurilor dvs.

t

Avantajele noastre

Oferim servicii de design interior nu doar în Republica Moldova, ci și peste hotare. Indiferent de locația dumneavoastră, suntem gata să vă ajutăm să vă transformăm spațiul într-unul frumos, funcțional și confortabil.

Planificare

Ținem cont pe deplin de dorințele dumneavoastră, vă ajutăm în toate etapele de creare a proiectului, de selectare a materialelor, a iluminatului, a mobilierului, precum și controlăm întregul proces de reparații (supraveghere de autor).

Interior

Abordarea noastră profesională în crearea unui proiect de design este caracterizată de o atitudine atentă, responsabilă și respectuoasă față de client.

Arhitectură

Am creat sute de proiecte frumoase de case, apartamente, birouri, fațade, peisaje, etc. Și avantajul nostru principal este că absolut toți clienții noștri nu au fost doar mulțumiți de lucrările noastre, ci și bucuroși de colaborarea cu noi.

 
 
Ce oferim noi?

Oferim servicii de înaltă calitate în dezvoltarea designului interior pentru apartamente, case și spații comerciale. Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta pe toate etapele procesului, începând de la crearea conceptului inițial și până la evaluarea finală a costului materialelor.

Blog

Bine ați venit pe blogul nostru! Aici împărtășim cele mai recente tendințe în design interior, sfaturi utile și povești inspiraționale despre proiectele noastre. Abonați-vă pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a primi o doză suplimentară de inspirație pentru casa sau biroul dumneavoastră.

"De multe ori, atunci când achiziționăm sau construim o casă, nu ne gândim la interiorul fiecărei camere în parte. Ne captivăm de o idee atractivă și rămânem orbi la detalii, iar aici constă greșeala principală."

Dorothy Draper

"Designul interior nu există pentru decorațiuni, nu există pentru imagini frumoase în reviste glossy. Designul este necesar pentru a crea calitatea vieții, pentru a crea frumusețea care hrănește sufletul"

Albert Hadley

"Cel mai rău lucru pe care îl poate face orice decorator este să ofere clientului senzația că se află în vizită, nu acasă. Casa ar trebui să aparțină proprietarului său și nu să reflecte caracterul decoratorului, iar niciun interior nu poate crea confortul necesar dacă nu este practic pentru viața de zi cu zi."

Billy Baldwin

"Este important să umpleți cu dragoste locul în care locuiți. Nu este suficient să angajați doar un designer de interior pentru a vă crea o casă, deoarece acest lucru ar însemna să trăiți în visul altcuiva. Fiecare persoană ar trebui să aleagă cum să-și reflecte personalitatea în spațiul său înconjurător. Trebuie să amestecați și să combinați totul în felul vostru pentru a crea un cocktail unic."

Philippe Starck

Proiecte implementate
Clienți
Spații renovate
cereri de proiectare

Toate etapele de proiectare

Ideea-concept de spațiu de locuit
Ne concentrăm pe înțelegerea nevoilor și preferințelor dumneavoastră și creăm un concept unic și personalizat pentru spațiul dumneavoastră. Vom lua în considerare aspecte precum funcționalitatea, estetica și utilizarea optimă a spațiului.
Măsurători la fața locului
Echipa noastră va face măsurători precise la locul proiectului dumneavoastră pentru a asigura o planificare adecvată și o utilizare eficientă a spațiului disponibil.
Alegerea materialelor
Vă vom oferi sfaturi privind alegerea materialelor potrivite pentru proiectul dumneavoastră. Ne vom asigura că materialele alese sunt de înaltă calitate, durabile și plăcute din punct de vedere estetic.
Documentație tehnică
Vom elabora o documentație tehnică detaliată, inclusiv planuri, scheme electrice și desene structurale, pentru a ne asigura că proiectul este realizat cu acuratețe.
Vizualizări 3D fotorealiste
Folosind o tehnologie avansată, vom crea vizualizări 3D ale designului interior propus, astfel încât să puteți avea o imagine detaliată a ceea ce va arăta spațiul final.
Lista de cumpărături
Vă putem ajuta să creați o listă completă de cumpărături, specificând toate articolele și materialele necesare pentru proiect.
proiectare de orice complexitate supravegherea autorului orice spații
f

Contactați-ne