Fotografii ale biroului nostru.

De unde să începeți să lucrați cu noi?

Cunoștință

Dacă comandați un proiect de design pentru prima dată, probabil aveți o mulțime de întrebări și vă vom răspunde cu plăcere la fiecare dintre ele. Ne puteți scrie pe e-mail, WhatsApp, Instagram direct sau sunati-ne pe numarul de telefon .

Povestește-ti despre proiectul Dvs.

Pentru ca noi să vă facem o ofertă comercială, trebuie să cunoaștem zona în care vă aflați și ce fel de servicii aveți nevoie - design interior rezidențial sau comercial sau design arhitectural.

Vom vorbi despre proces

Din ce constă proiectul? Care sunt etapele lucrării care urmează să fie finalizată? Cum va avea loc construcția? Cât va costa implementarea? Vom spune și răspunde la toate întrebările cu mare plăcere.

Intilnire

Dacă sunteți din Chișinău, vom face o programare la oficiul nostru. Dacă sunteți din alt oraș, întâlnirea va avea loc prin comunicare video sau prin acord cu clientul. În cadrul întâlnirii vom discuta în detaliu despre viitorul dvs. Proiect și vom arăta specificul muncii noastre pe exemple.

Inchirierea contractului

Odată ce ai toate informațiile de care ai nevoie și ai o idee în cap despre cum va funcționa slujba, trebuie să iei o decizie, după care vom semna un contract și vom începe să creăm proiectul tău de vis.