Dizart - interior studio

Studio de design

Studioul nostru de design se ocupă cu succes de proiectarea creativă a interioarelor încă din 2007. Suntem mândri de abordarea noastră profesională, care se remarcă prin atenția, responsabilitatea și respectul acordat fiecărui client. Oferim servicii de înaltă calitate în crearea proiectelor de design la prețuri atractive și, mai important, rezonabile. Ne străduim nu doar să dezvoltăm cel mai bun proiect pentru dumneavoastră, ci și să vă ajutăm să economisiți. Experiența noastră bogată ne permite să creăm interioare care depășesc așteptările dumneavoastră. Suntem pregătiți să transformăm spațiul dumneavoastră într-un loc unic, frumos și funcțional. Studioul de design Dizart oferă servicii de înaltă calitate în dezvoltarea designului interior pentru apartamente, case și spații comerciale. Echipa noastră de profesioniști vă va asista pe toate etapele procesului, începând de la crearea conceptului inițial și până la evaluarea finală a costurilor materialelor. Iată ce vă putem oferi:

Concepte și idei pentru spațiul de locuit:

Suntem concentrați pe înțelegerea nevoilor și preferințelor dumneavoastră și creăm un concept unic și personalizat pentru spațiul dumneavoastră. Vom lua în considerare aspecte precum funcționalitatea, estetica și utilizarea optimă a spațiului.

Măsurători precise ale obiectului:

Echipa noastră va efectua măsurători exacte la locația proiectului dumneavoastră, pentru a asigura planificarea corectă și utilizarea eficientă a spațiului disponibil.

Selectarea materialelor:

Vom oferi consultanță în alegerea materialelor potrivite pentru proiectul dumneavoastră. Ne vom asigura că materialele selectate sunt de înaltă calitate, durabile și plăcute estetic.

Documentație tehnică:

Vom dezvolta documentația tehnică detaliată, inclusiv planuri, scheme electrice și desene de construcție, pentru a asigura implementarea precisă a proiectului.

Vizualizări 3D realiste:

Cu ajutorul tehnologiei avansate, vom crea vizualizări tridimensionale ale designului interior propus, astfel încât să puteți examina în detaliu cum va arăta spațiul final.

Lista de achiziții:
  • Vă vom ajuta să alcătuiți o listă completă de cumpărături, indicând toate elementele și materialele necesare pentru realizarea proiectului.

 

 

 

"De multe ori, atunci când achiziționăm sau construim o casă, nu ne gândim la interiorul fiecărei camere în parte. Ne captivăm de o idee atractivă și rămânem orbi la detalii, iar aici constă greșeala principală."

Dorothy Draper

Proiecte realizate
Clienți
Proiecte comerciale
Design apartament

Avantajele de a lucra cu noi

Planificarea
Ținem cont pe deplin de dorințele dvs., ajutăm în toate etapele de creare a proiectului, selectarea materialelor, iluminatului, mobilierului, precum și controlăm întregul proces de reparare (supravegherea autorului).
Interior
Abordarea noastră profesională în ceea ce privește crearea de proiecte de design se distinge printr-o atitudine atentă, responsabilă și respectuoasă față de client.
Arhitectură
Am creat sute de proiecte frumoase de case, apartamente, birouri, fatade, peisaj, etc. Și principalul nostru avantaj este că absolut toți clienții nu numai că au fost mulțumiți de munca noastră, ci și fericiți să coopereze cu noi.

Ina Grabovscaia

Dețineți experiență în domeniul designului de peste 15 ani și oferiți următoarele servicii principale:

Proiectarea interioarelor: Creăm concepte unice de interior, ținând cont de preferințele și nevoile dvs., astfel încât fiecare proiect să reflecte stilul și individualitatea dvs.
Echipare: Selectăm și oferim cele mai bune materiale, mobilier, decor și iluminat pentru interiorul dvs., asigurând calitatea și funcționalitatea în fiecare detaliu.
Supravegherea autorului: Echipa noastră asigură supravegherea profesională a autorului în fiecare etapă a realizării proiectului, garantând respectarea soluțiilor de design și un nivel ridicat de execuție.

Suntem mândri de experiența noastră și putem executa proiecte de orice complexitate, de la crearea unor spații rezidențiale confortabile la organizarea unor interioare de birouri funcționale sau spații publice luxoase. Scopul nostru este de a face ca interiorul dvs. să fie elegant, confortabil și să corespundă așteptărilor dvs.

Cu noi, interiorul dvs. va deveni o adevărată operă de artă, care încântă ochiul și oferă plăcere de-a lungul multor ani.

design interior