ZONĂ DE RECREERE PENTRU COMPANIE IT

Design de birou modern în stil minimalist cu accente vibrante

În lumea modernă, designul interior devine tot mai important ca aspect în crearea unor spații de lucru confortabile și funcționale. Unul dintre cele mai captivante proiecte din acest domeniu este interiorul biroului care combină bucătăria, barul, sala de mese, zonele de relaxare și zona de joacă. Acest birou, situat în centrul orașului Bodoni, a fost proiectat pentru o companie dezvoltatoare de jocuri video, în care lucrează specialiști tineri și creativi. Având libertate deplină în alegerea direcției de dezvoltare a designului interior, am decis să creăm un interior în nuanțe neutre, cu accente luminoase și plante.

 Pornind de la planificarea spațiului, s-a luat decizia de a uni diferite zone funcționale într-un singur spațiu de 150 de metri pătrați. Bucătăria, barul, zona de luat masa, zonele de relaxare și zona de joacă au fost armonios plasate, favorizând un proces de lucru confortabil și productiv.

Nuanțele deschise ale pereților și podelei au creat o adiție de volum spațiului și au adăugat spațiu și lumină, în timp ce accentele strălucitoare sub forma pieselor de mobilier, pernelor decorative, tablourilor și accesoriilor de joc au delimitat vizual spațiul în zone funcționale. Obiectele de decor au fost alese astfel încât să nu suprasolicite spațiul și să păstreze eleganța acestuia.

Una dintre elementele cheie ale acestui design sunt plantele. Vegetația și plantele vii au adus prospețime naturală și au revigorat spațiul. Acestea nu doar împodobesc încăperea, ci și creează o atmosferă favorabilă, contribuind la creșterea concentrației și îmbunătățirea stării de spirit a angajaților.

La crearea acestui interior am luat în considerare restricțiile bugetare furnizate de client. Acest proiect demonstrează cum se poate crea un spațiu de lucru elegant și funcțional, care sprijină creșterea productivității și confortul angajaților.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *