Showroom pentru LAND PROTECTION

Showroom pentru LAND PROTECTION

Cu toate că pare surprinzător, chiar și în domeniul designului de interior există un termen de valabilitate. De-a lungul timpului, orice proiect de design necesită actualizare, în special atunci când vine vorba de spații comerciale. Tocmai în această situație, compania ImexagroSRL, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața semințelor, produselor de protecție a plantelor și consultanței agronomice din Moldova, s-a adresat nouă.

Conducerea companiei a decis că showroom-urile și birourile au nevoie de o nouă perspectivă, iar noi am acceptat cu bucurie această provocare.

Pentru showroom-ul de produse chimice, am ales nuanțe naturale și am adăugat accente cu ajutorul inserțiilor decorative verzi. Linii întrerupte în proiectarea rafturilor au conferit dinamism interiorului, unind baza și accentele într-o conceptie a stilului eco.

Echipa noastră a reușit să creeze un design de interior care nu doar a reîmprospătat showroom-ul, ci și a reflectat perfect direcția principală a companiei ImexagroSRL.

Caracteristica acestui proiect constă în faptul că la început aveam podele și tavanul de tip “Armstrong”, și am reușit să revigorăm interiorul fără a schimba în mod radical finisajele, dându-i în același timp o notă de individualitate. Știm că designul interior are o importanță majoră în crearea unei atmosfere confortabile și funcționale, motiv pentru care ascultăm cu atenție dorințele voastre și le transformăm în realitate.

Vrem să subliniem în mod special faptul că am utilizat elemente de iarbă artificială și PAL (placaj din lemn și particule de lemn) – două materiale simple care au reușit să redea atmosfera și să transmită activitatea principală a companiei.

Iarba artificială nu este doar un element estetic, ci și un simbol puternic. Utilizarea ei în designul showroom-ului a contribuit la evidențierea specializării companiei în domeniul protecției plantelor. Moliciunea și aspectul natural al ierbii artificiale au creat o atmosferă plăcută, reflectând grija companiei față de natură și sustenabilitatea ecologică.

PAL-ul(DSP), la rândul său, a devenit materialul principal pentru realizarea mobilierului în încăpere. Dispune de rezistență și flexibilitate, ceea ce ne-a permis să materializăm forme și contururi neobișnuite. Dorința noastră de inovație și creativitate ne ajută să creăm interioare care depășesc așteptările clienților noștri. Suntem mândri că echipa noastră de profesioniști poate transforma chiar și un spațiu de bază într-un interior uimitor și funcțional, lăsând o impresie puternică asupra fiecăruia care îl vizitează.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *