Servicii

"Designul este soluția la o anumită problemă, nu doar o imagine frumoasă într-un vid alb."

Serviciile noastre

Interior Rezidențial

Cu ani de experiență în furnizarea celor mai de succes soluții «la cheie» pentru fiecare proiect rezidențial, Dizart a devenit cel mai fiabil și profesionist furnizor de design rezidențial. După aceea, a început un proces foarte lin, de la etapele de construcție, implementare a proiectării și planificării, până la punerea în funcțiune a instalației.

Proiectele rezidențiale pot fi vile, palate, vile de lux sau apartamente cu diferite părți și elemente interioare, cum ar fi camera de zi, sala de mese, bucătărie, dormitor și baie.

Vor exista, de asemenea, detalii exterioare și peisagistice, inclusiv porți / intrări, pereți care închid, porți, garaje, grădini, piscine, locuri de joaca, fantani, foisoare si multe altele.

Cea mai bună echipă cu toate abilitățile este întotdeauna necesară pentru a oferi cea mai bună soluție posibilă pentru a satisface toate cerințele de proiectare ale proprietarului / clientului.

Interior Comercial

Interiorul comercial poate face parte dintr-un loc ca un mall. Poate fi o clădire detașată situată pe o stradă a orașului. Există diferite categorii de unități de afaceri care pot fi brutării, magazine de modă, restaurante, magazine de mobilier, dealeri de mașini de lux și așa mai departe. d

Spre deosebire de imobiliare rezidențiale, există mai multe tipuri de imobiliare comerciale. Când vine vorba de interioare comerciale, Dizart acordă întotdeauna atenție fiecărui detaliu, în special în produsele, serviciile și facilitățile oferite.

Specialiștii Dizart pot lucra atât în zonele high-end, cât și în cele cu buget redus.

Obțineți sfaturi gratuite de la manager despre cum să creați un spațiu convenabil, sigur și funcțional pentru vizitatori și angajați folosind designul.

Calcularea costul proiectului

Vom genera un fișier pentru dvs., care va specifica costul și detaliile designului

Selectați tipul de serviciu

De unde să începeți să lucrați cu noi?

01

Cunoștință

Dacă comandați un proiect de design pentru prima dată, probabil aveți o mulțime de întrebări și vă vom răspunde cu plăcere la fiecare dintre ele. Ne puteți scrie pe e-mail, WhatsApp, Instagram direct sau sunati-ne pe numarul de telefon .

02

Povestește-ti despre proiectul Dvs.

Pentru ca noi să vă facem o ofertă comercială, trebuie să cunoaștem zona în care vă aflați și ce fel de servicii aveți nevoie - design interior rezidențial sau comercial sau design arhitectural.

03

Vom vorbi despre proces

Din ce constă proiectul? Care sunt etapele lucrării care urmează să fie finalizată? Cum va avea loc construcția? Cât va costa implementarea? Vom spune și răspunde la toate întrebările cu mare plăcere.

04

Intilnire

Dacă sunteți din Chișinău, vom face o programare la oficiul nostru. Dacă sunteți din alt oraș, întâlnirea va avea loc prin comunicare video sau prin acord cu clientul. În cadrul întâlnirii vom discuta în detaliu despre viitorul dvs. Proiect și vom arăta specificul muncii noastre pe exemple.

05

Inchirierea contractului

Odată ce ai toate informațiile de care ai nevoie și ai o idee în cap despre cum va funcționa slujba, trebuie să iei o decizie, după care vom semna un contract și vom începe să creăm proiectul tău de vis.

Revenim cu un sunet imediat

Vom răspunde la întrebări și vom oferi opțiuni