Design modern și renovare a unei case din Chișinău: Transformarea într-un spațiu modern

Proiecte de Renovare și Design pentru Case în Moldova

Proiectarea interioarelor și designul de interior pentru apartamente – Cum am creat un spațiu modern și confortabil

Atunci când arhitectura unui apartament învechit restricționează spațiul și lumina, iar ferestrele mici creează senzația de închidere, clienții caută specialiști capabili să dea o nouă viață și stil casei lor. Pentru aceasta, s-au adresat designerilor de interior din Moldova în căutarea serviciilor de proiectare care să transforme apartamentul lor într-un loc plin de lumină și aer, cu o atmosferă modernă și ritmată, atenție la detalii și confort.

Reorganizarea și spațiul deschis

Primul pas în transformarea acestui apartament a fost reorganizarea. Pereții portanți au rămas neschimbați, dar tot ceea ce putea fi modificat a fost schimbat. Ferestrele mici au fost extinse până la podea, transformându-se în vitralii care acum dezvăluie o vedere fascinantă spre curte.

Zona de living a devenit deschisă și spațioasă. Peretele care s-a dovedit a fi portant a devenit panou pentru televizor și șemineu. Bucătăria se află acum la capătul camerei și se conectează ușor la terasă, creând un pod între spațiul interior și cel exterior. Lângă bucătărie a apărut o zonă de dining, iar acum tot acest spațiu este armonios și funcțional interconectat.

Dormitoare confortabile și o cameră dressing

La etajul al doilea, aspectul a rămas neschimbat. Există două dormitoare și o baie. Un dressing mare și confortabil a fost creat lângă unul dintre dormitoare, unde fiecare lucru și-a găsit locul, menținând în același timp curățenia și ordinea.

Etajul trei pentru distracție

Pe al doilea etaj, planul a rămas neschimbat. Aici sunt amplasate două dormitoare și o baie. În apropierea unuia dintre dormitoare, a fost creată o cameră dressing mare și confortabilă, unde fiecare obiect a găsit locul său, păstrând în același timp ordinea și curățenia.

Design modern și sobru

Conceptul principal al acestui proiect este un spațiu modern și sobru. Primul etaj îmbracă nuanțe luminoase și delicate, evidențiind spațiul și lumina. În dormitoare s-a folosit o gamă de culori mai închisă, care creează o atmosferă de confort și relaxare.

Elementele cheie ale designului includ parchetul natural și textura pietrei. Aceste materiale au adăugat căldură și autenticitate în interior, conferindu-i un caracter distinct.

Concluzie

Acest proiect de design interior pentru un apartament din Moldova demonstrează că, cu abordarea potrivită și atenția la detalii, chiar și un spațiu învechit poate fi transformat într-un loc modern, confortabil și funcțional. Prin reorganizare, utilizarea nuanțelor luminoase și a materialelor naturale, s-a creat o atmosferă care inspiră confort și relaxare.

Pentru cei care caută servicii de design interior în Chișinău, acest proiect servește ca exemplu al modului în care puteți transforma apartamentul dvs. într-o adevărată casă, unde fiecare detaliu reflectă stilul dvs. și oferă confort. Rezultatul acestui proiect este armonia, lumina și aerul care acum umplu acest spațiu, făcându-l ideal pentru viața modernă.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *