VINARIA POIANA

Spațiile mici reprezintă provocări speciale pentru designerii de interioare. Când vine vorba de o clădire istorică cu o suprafață limitată, crearea unui spațiu estetic plăcut și funcțional poate părea o sarcină dificilă. Cu toate acestea, datorită abordării creative și utilizării materialelor de finisare potrivite, interioarele pot suferi nu doar o transformare, ci și pot păstra specificitatea lor originală. Un astfel de exemplu este o mică încăpere de pe Strada Ștefan cel Mare, care a fost transformată într-un elegant magazin de vinuri la parter și o cafenea primitoare la etajul doi.

 

design interior moldova

 

design interior moldova preturi

Parter: Magazin de vinuri

 

La primul nivel al acestui spațiu cu două etaje se află un magazin de vinuri, unde principalul obiectiv este expunerea produselor într-o manieră avantajoasă și interesantă. Pentru a atinge acest obiectiv, am ales materiale de finisaj care nu distrag atenția de la elementul principal - sticlele de vin. Piatra naturală și tencuiala decorativă de culoare gri închis, cu imitație de beton, creează un fundal sobru, în timp ce lemnul alb natural adaugă o notă de prospețime. Această combinație de materiale și culori permite produselor să devină elementul central al compoziției, atrăgând atenția clienților.

 

 

design interior chisinau

md interior design architecture

design interior in moldova

Design interior chisinau pret

 

Dizain interior md

 

design interior in moldova

Etajul doi: Cafenea și pivniță improvizată pentru vinuri

La al doilea nivel al spațiului mic se află o cafenea confortabilă, creată ca zonă de relaxare. Aici am utilizat elemente de finisaj și decorare precum grinzi de lemn, cărămidă roșie neșlefuită și mese cu picioare negre însoțite de scaune metalice. Prin jocul contrastului între materialele de finisaj, am obținut o cafenea cu o atmosferă deosebită.

Logo și imagine reprezentativă:

Pentru a oferi personalitate și recunoaștere spațiului, s-a decis adăugarea unei imagini reprezentative a companiei la etajul doi - o machetă 3D a unui cerb, care a devenit un fel de simbol al magazinului și cafenelei, contribuind la atmosfera unei cabane de vânătoare. Logo-ul și numele au fost amplasate pe peretele scării, creând o personalizare suplimentară a brandului.

md interior design architecture

design interior pret md

design de interior md

Datorită utilizării materialelor de finisaj potrivite, s-a creat un interior modern cu atmosfera unei cabane de vânătoare, cu o pivniță de vinuri. Este important de menționat că, în ciuda acestui fapt, clădirea și-a păstrat individualitatea și originalitatea sa.

Revenim cu un sunet imediat

Vom răspunde la întrebări și vom oferi opțiuni