Complexul Rezidențial Deleanu

Dar pentru o fericire deplină, este nevoie ca apartamentul să fie comod și confortabil în interior. Anume așa sarcină a fost pusă față de specialiștii studioului Dizart la realizarea unui proiect de amenajare a unui apartament cu două etaje cu suprafață de 123m2 în complexul rezidențial Deleanu.

Interiorul apartamentului este amenajat într-un stil contemporan, ideal pentru cuibușoare moderne de familie. El  permite de creat în același timp un design confortabil, plăcut pentru ochi, cu elemente decorative neobișnuite. În apartament s-a reușit de plasat organic tot ce este necesar pentru un sejur confortabil al tuturor membrilor familiei, inclusiv un dressing și o măsuță mică.

În apartament locuiesc 3 persoane: doi părinți și fiul. S-a decis ca întregul al doilea etaj, să fie dat copilului, de aceea schema de culori este ușor diferită de primul etaj. Bucătăria, livingul și dormitorul părintesc sunt realizate în nuanțe deschise, preponderent bej. Pentru etajul doi au fost alese culoarea gri, alb și albastru pentru accent.

Revenim cu un sunet imediat

Vom răspunde la întrebări și vom oferi opțiuni