Stilul contemporan: Artă interioară modernă

Stilul contemporan este ca un labirint misterios în care se amestecă tendințele moderne și trăsăturile clasice. Acest stil interior cuceritor încântă prin diversitate și ne deschide o lume de posibilități infinite. De la simplitate la rafinament, de la texturi cozy la o atmosferă aristocratică, stilul contemporan poate satisface cele mai rafinate gusturi. În acest articol, ne vom îndrepta atenția către un proiect în care stilul contemporan prinde viață, creând o armonie unică.

Esenta stilului contemporan constă în faptul că acesta nu are limite precise sau definiții stricte. Acest stil reflectă tendințele moderne, fiind oglinda epocii noastre. Aspectele cheie care formează stilul contemporan sunt simplitatea, funcționalitatea și practicitatea. Toate elementele designului sunt alese cu grijă, având în vedere valoarea lor practică și în același timp emanând o eleganță rafinată.

дизайнеры интерьера кишинева

дизайн квартиры молдова

дизайнер интерьера квартиры

 

Proiectul care merită atenție este unificarea a trei apartamente diferite într-un singur spațiu de locuit uimitor. Cerințele clientului au fost ambițioase: patru dormitoare, o bucătărie spațioasă și o sufragerie pentru întâlniri de familie, birou, dressing și chiar o cameră de spălat. Toate acestea au fost cu succes puse în practică datorită eforturilor profesioniștilor de la studioul Dizart. Rezultatul este un interior bogat în funcționalitate și estetică.

 

дизайн интерьера кишинев цена

дизайнерское оформление квартиры в молдове

dezain kvartir

interioare case

design interior chisinau pret

Baza stilului contemporan constă în utilizarea culorilor calde și liniștite. Preferința este dată nuanțelor naturale, unde tonurile lemnului se împletesc armonios cu nuanțele de mentă, teracotă și beige. Texturile și nuanțele creează o atmosferă unică de confort și liniște.

interior design moldova

designer apartamente

dezain interior si preturile

deziner interior md

dizaineri de interior din moldova

servicii de design interior md

designer apartament

firme de design interior chisinau

dezain interior si preturile

dezainer interior chisinau preturile

Apartamentul rezultat din acest proiect inspiră prin structura și funcționalitatea sa. Spațiile generoase oferă loc pentru întreaga familie, precum și posibilitatea de a primi oaspeți. O cameră separată, care poate fi transformată cu ușurință într-un dormitor de oaspeți, permite ca prietenii și rudele să fie primite cu căldură.

dizaineri apartamente md

design de interior moldova

designeri de interior din moldova

dizaineri de interior chisinau

 

Revenim cu un sunet imediat

Vom răspunde la întrebări și vom oferi opțiuni