Complex Newton House

Așa, de exemplu, s-a întâmplat cu acest apartament din casa construită de Inamstro. O familie tânără cu copii a comandat un proiect pentru a amenaja un apartament pentru o viață confortabilă.

Apartamentul de 70m2 a fost dotat cu un living combinat cu o bucătărie și o zonă de luat masa pentru seri plăcute în familie. A fost dotat și un dormitor pentru părinți, și un dormitor pentru doi copii, cu o zonă de lucru spațioasă. Apartamentul a fost dotat cu 2 bai - o soluție excelentă care ajuta la reducerea semnificativă a nivelului de stres dimineața, cand toata lumea trebuie sa se pregateasca de serviciu, scoală sau grădiniță.

Designul apartamentului este realizat în stilul minimalismului modern. Schema de culori este alb, bej și lemn deschis, o solutie ideala pentru a conferi interiorului lejeritate și confort.

Astfel, după ce au îndeplinit toate dorințele clienților, specialiștii studioului DizArt au reușit să se încadreze în buget și să creeze un interior de vis pentru membrii acestei familii.

Revenim cu un sunet imediat

Vom răspunde la întrebări și vom oferi opțiuni