CASA P. ZADNIPRU

La prima întâlnire, ca referință, clienții au arătat unul dintre proiectele noastre și s-au concentrat în special pe tavanul stilat. Drept urmare, s-a păstrat doar el, într-o formă ușor modificată. Și asta nu pentru că nu ascultăm părerile clienților, doar că fiecare proiect al studioului nostru este individual și este asamblat ca un puzzle dintr-un număr mare de detalii unice.

Camera de 100m2 era de fapt 2 apartamente combinate, în care specialistii noștri au făcut reamenajare. S-a primit spațios, ușor și confortabil. Ca stil principal a fost ales stilul Contemporan. Anume el permite să combine armonios texturile naturale și accente luminoase.

Acest proiect a devenit unul dintre acele cazuri în care este posibil să construiești relații excelente și armonioase cu clientul și să duci munca până la capăt, inclusiv și ajutorul la alegerea covoarelor și accesoriilor.

Revenim cu un sunet imediat

Vom răspunde la întrebări și vom oferi opțiuni