Design interior birou de vânzări: confort modern și funcționalitate

Crearea unui birou de vânzare modern: design unic și utilizare eficientă a spațiului

Biroul de vânzări pentru compania moscovită este un proiect care reflectă tendințele moderne în designul de birou și asigură utilizarea eficientă a spațiului disponibil. Pe o suprafață de 140 m2, cu tavanuri înalte impresionante de 6 metri și ferestre panoramice impresionante, am reușit să creăm un spațiu de lucru unic care îmbină stilul, confortul și funcționalitatea.

Divizarea spațiului pe două nivele: Armonie în două lumini

Un aspect interesant al acestui proiect este divizarea biroului în două nivele, ceea ce ne-a permis să utilizăm spațiul mai eficient. La primul etaj, au fost amplasate plante suspendate, conferind biroului o imagine măreață și frumusețe naturală.

Zona de recepție: Primirea oaspeților cu eleganță și frumusețe naturală

Zona de recepție este prima impresie pe care o primește vizitatorul intrând în birou. Ne-am abordat cu atenție designul acestui spațiu, folosind materiale moderne, cum ar fi gresie, marmură și lemn. Plantele suspendate adaugă o notă naturală de frumusețe și creează o armonie în percepția vizuală. Aici, oaspeții pot aștepta să fie primiți și să primească informații primare, bucurându-se de atmosfera eleganței moderne.

Zona brokerilor: Locul de lucru și consultare

Zona brokerilor reprezintă un loc în care angajații pot lucra la proiecte și pot oferi consultanță clienților. Acest spațiu este separat de celelalte încăperi și este echipat cu mobilier și echipamente moderne. A fost important să luăm în considerare necesitatea creării unui machetă complex, ceea ce am reușit cu succes.

Sălile de ședințe: Atmosferă profesională pentru întâlniri de afaceri

Sălile de ședințe reprezintă spații cheie pentru desfășurarea întâlnirilor de afaceri. Am inclus două astfel de camere elegante, în care am utilizat materiale de înaltă calitate, cum ar fi marmura și lemnul, pentru a crea o atmosferă care să faciliteze întâlnirile și consultările de succes.

Biroul administrativ: Spațiu de lucru eficient

Biroul administrativ reprezintă spațiul de lucru pentru angajați, asigurând confortul și funcționalitatea pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice. Aici, am folosit, de asemenea, materiale și mobilier moderne pentru a crea un mediu de lucru productiv.

Zona pentru copii și zona de așteptare: Confort pentru toți vizitatorii

Zona pentru copii a fost concepută pentru vizitatorii care vin cu copii, asigurând un spațiu sigur și confortabil pentru aceștia în timp ce părinții participă la consultări. Zona de așteptare a fost, de asemenea, amenajată în concordanță cu stilul general al biroului, asigurând confortul pentru vizitatori și clienți care așteaptă întâlnirea.

Bucătării și băi: Confort modern

Bucătăriile și băile sunt dotate cu facilități moderne și au fost realizate folosind materiale de înaltă calitate pentru a satisface nevoile angajaților și vizitatorilor.

Depozit: Stocare organizată și acces la resurse

Depozitul asigură stocarea și organizarea comodă a materialelor și resurselor necesare pentru buna desfășurare a activității biroului.

Stilul modern, utilizarea materialelor de calitate și atenția la detalii fac din acest birou de vânzări al companiei moscovite un spațiu unic și atractiv atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Ferestrele panoramice și distribuția atentă a spațiului fac din acesta un loc în care confortul modern se îmbină cu eficiența muncii. Amestecul de materiale, precum cărămida albă, lemnul închis la culoare, marmura albă, plăcile de gresie gri lucioasă și structurile metalice, creează un spațiu de lucru confortabil, animat de textile colorate pe mobilier și lustre elegante. Acest birou de vânzări este un exemplu de design interior modern, în care frumusețea se îmbină cu funcționalitatea, iar divizarea spațiului pe două nivele adaugă unicitate și armonie în designul general.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *