Design Proiect Birou – Stil Urban Modern cu Elemente Naturale

Design Proiect Birou în Chișinău cu Elemente Naturale și Stil Urban Modern

În lumea designului interior, zilnic apar tendințe și idei noi, iar studioul de design interior din Chișinău a decis să profite de această oportunitate, creând un spațiu de lucru unic pentru o companie mică, formată din șase persoane și directorul său. Proiectul, realizat într-un stil urban modern cu utilizarea mușchiului stabilizat, combină elementele naturale cu estetica contemporană.

Simbioza Naturii și Eleganței Moderne

Biroul creat de studioul de design interior are ca scop asigurarea unui spațiu de lucru confortabil și inspirațional, acordând o atenție deosebită minimalismului și funcționalității. Întregul interior reprezintă o armonie între eleganța contemporană și frumusețea naturală.

Mobilierul și accesoriile biroului se disting prin designul lor sobru, combinând forme geometrice și linii clare. Inserțiile de lemn adaugă căldură și naturalitate interiorului, creând un contrast plăcut cu nuanțele reci ale biroului. Podelele sunt realizate din gresie ceramică, asigurând durabilitate și ușurință în întreținere, fiind perfecte pentru spațiul de birou.

Iluminarea pentru Crearea Atmosferei

Iluminarea joacă un rol important în acest design. Spoturile încorporate în nișe oferă o iluminare plăcută, fără a orbii, și creează o atmosferă confortabilă. Diversele luminile de accentuare subliniază caracteristicile interiorului, făcându-l mai atrăgător și mai stilat.

Diverse Cabinete pentru Diverse Sarcini

Cabinetul contabil se distinge prin spațiul generos pentru depozitarea documentelor, precum și prin un dulap mare pentru haine și alte articole necesare în birou. Biroul în formă de T din cabinetele contabilului oferă două locuri comode pentru vizitatori. Pentru angajații obișnuiți, este prevăzut un cabinet cu o distribuție eficientă a spațiului, inclusiv spații de depozitare, dulapuri pentru haine și mese de lucru ergonomice.

Zonă de Așteptare Confortabilă și Bucătărie Spațioasă

Zona de așteptare și bucătăria pentru personal sunt separate printr-un perete decorativ cu iarbă artificială, creând un colț interesant. De asemenea, există un perete decorativ alb tridimensional, care adaugă lumină și stil în spațiul gri și solid al biroului.

Stilul urban modern cu elemente naturale este exact ceea ce vă puteți aștepta de la studioul de design interior din Chișinău, care oferă servicii de proiectare pentru birouri. Nu ratați oportunitatea de a transforma spațiul de lucru într-un loc în care confortul se îmbină cu eleganța.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *