Crearea unui birou modern la etajul inferior: Design de interior, Chișinău

Transformarea Etajului Inferior: Design de Interior în Chișinău de la Dizart

Dizart, un studio de design interesant, a fost pus în fața unei sarcini de către client – să transforme etajul inferior al unei case rezidențiale într-un birou modern, unde fiecare spațiu, cu toate caracteristicile sale, trebuie să fie funcțional și practic.

Abordarea spațiului

Spațiul inițial a fost o provocare reală: un etaj inferior cu un număr insuficient de ferestre și multe structuri de susținere care, la prima vedere, păreau să limiteze posibilitățile de design. Cu toate acestea, echipa noastră a reușit să depășească aceste restricții.

Utilizarea maximă a spațiului

În cadrul birourilor, existau ducturi de comunicație în jurul cărora am construit dulapuri pentru documente. Acest element nu numai că a făcut interiorul funcțional, ci i-a conferit și un caracter distinct. Pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare, am folosit tapet cu imagini ale orașului în perspectivă, oferind senzația de spațiu nesfârșit. Părțile din sticlă au contribuit, de asemenea, la extinderea vizuală a spațiului.

Stil și paleta de culori

Interiorul a fost creat într-un stil urban modern. Paleta de culori este neutră, conferind biroului un aspect sobru și elegant. Pentru a adăuga vitalitate și individualitate interiorului, am adăugat accente de culori vii.

Sala de conferințe

O parte importantă a biroului a devenit sala de conferințe. Una dintre pereți a fost decorată cu bucăți de placaj, care imitau perfect nuanța vopselei de pe perete, creând un efect unic. Celălalt perete este realizat din sticlă, cu o carcasă metalică neagră și este decorat cu o hartă a lumii. Acest design conceptual creează un spațiu interesant pentru discuții și întâlniri.

Confort și neutralitate

În zona de relaxare a sălii de conferințe, a fost adăugat un canapea în culoarea marsala, care conferă căldură și confort. Peretele din spate este decorat cu trei cadre cu plante naturale, creând o atmosferă mai neutră și prietenoasă, potrivită pentru discuții creative și productive.

Concluzie

Studioul de design interior Dizart a reușit cu succes să transforme etajul inferior al unei case rezidențiale într-un spațiu de lucru modern, combinând funcționalitatea, stilul și confortul. Acest proiect demonstrează că chiar și cele mai complexe restricții pot fi depășite cu creativitate și profesionalism. Designul creat reflectă valorile corporative și a inspirat angajații pentru noi realizări.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *