Arta Spațiului: Designul Interior al Magazinului Alcomarcet de la Dizart

Design de Interior de Elită: Alcomarcet în Moldova de la Dizart.md

În lumea designului interior, fiecare proiect este o poveste în care se îmbină funcționalitatea și frumusețea. Studioul de design Dizart continuă această poveste neîntreruptă, prezentându-și noua creație – magazinul de elită Alcomarcet cu o suprafață de 58,3 metri pătrați, în inima Moldovei.

Suprafața și Specificațiile Tehnice:

Proiectul nu reprezintă doar un spațiu – sunt 58,3 metri pătrați transformați într-un peisaj artistic. Fiecare element este atent gândit, fiecare colț este o încarnare a stilului și confortului. Aici, designul nu există doar – el respiră.

Utilizarea Lemnului și Paleta Cromatică:

Lemnul – un material viu, care conferă acestui magazin un caracter distinct. La Alcomarcet, se folosește o cantitate semnificativă de lemn, creând o combinație unică de texturi și culori. Culorile principale – șocolată, alb și negru, creează o atmosferă nu doar de confort, ci și de lux.

Zona de Casă și Gresie cu Plăci Mari:

Zona de casă a devenit o adevărată capodoperă de artă, realizată din gresie cu plăci mari, imitând perfect marmura albă cu vene gri.

Rafturi pentru Băuturi și Jocul de Texturi:

Poate cel mai remarcabil element al acestui interior sunt rafturile pentru băuturi. Aici, nu doar am respectat standardele, ci am adus și contribuția noastră specială. Textura lemnului și puritatea culorii creează o înfățișare distinctivă, făcând acest colț al Alcomarcet inconfundabil.

Paleta Cromatică și Texturi:

Culorile gri deschis, calde și ciocolato-albăstrui sunt completate de textura nuanțelor deschise ale lemnului. Această armonie de culori și texturi creează o percepție vizuală unică. Se acordă o atenție deosebită zonei ergonomice a recepției. Aici, plăcile negre din fibră de densitate mare, lemnul cald și marmura albă se contopesc într-un tot unitar, asigurând confort și funcționalitate.