Deschideți Ușile către un Interior Modern: Designul Apartamentului cu Două Etaje de la Dizart.

Design interior de la Dizart: Apartament confortabil cu două etaje în stil contemporan

Apartament mare cu două etaje și acces la terasă – locul ideal pentru petrecerea serilor plăcute cu o priveliște minunată asupra orașului. Cu toate acestea, pentru a te bucura pe deplin de acest spațiu, este necesar ca designul interior să fie gândit cu atenție și să fie stilistic decorat. Specialiștii noștri din studioul Dizart au avut de-a face cu o astfel de sarcină, dezvoltând un proiect pentru un apartament cu două etaje cu o suprafață de 123 mp în complexul rezidențial Deleanu și au gestionat cu succes.

Interiorul apartamentului este realizat în stil “contemporan”, care se potrivește perfect cu cerințele familiilor moderne. Acest design creează o atmosferă confortabilă și plăcută, fără a-și pierde unicitatea datorită elementelor decorative interesante. În interiorul apartamentului sunt amplasate toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă a familiei, inclusiv o vestiară și o coafătoare.

În apartament locuiesc trei persoane: părinții și fiul. Al doilea etaj a fost rezervat pentru fiu, iar paleta sa de culori diferă ușor de cea de la primul etaj. Bucătăria, sufrageria și dormitorul părintesc sunt decorate în nuanțe deschise, în principal de culoare bej. Pentru al doilea etaj s-au ales nuanțe de gri, alb și un albastru accentuat.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *