COMPLEX REZIDENȚIAL SKY HOUSE Andrei Doga

COMPLEX REZIDENȚIAL SKY HOUSE Andrei Doga

În plus, se adaptează cu ușurință atât la cele mai recente tendințe în modă, cât și la dorințele fiecărui client în parte. Anume din acest motiv, această direcție este atât de des aleasă atunci când se creează proiecte de design.

În acest stil a fost  realizată și una dintre lucrările studioului, pentru o familie de 4 persoane. Datorită acestei alegeri, a fost posibil să se creeze un interior elegant, neaglomerat, în care toți membrii familiei se simt confortabil. Apartamentul de 81 m2 include un dormitor lipsit de ceva inutil, efectuat în nuanță de gri, o cameră confortabilă pentru doi copii, o baie cu o abundență de texturi de piatră și lemn, un living elegant combinat cu o bucătărie și un balcon cu un scaun cocon confortabil.

Întregul interior al apartamentului este realizat în culori deschise, neutre în conformitate cu dorințele clientilor. Principalul punct de culoare este partea de accent a bucătăriei, realizată într-o nuanță verde scumpă. O completează pernele de o culoare verde similară în zona de living.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *