Design și Proiectare Interioară în Complexul Rezidențial Sky House Lev Tolstoi

Design și Proiectare Interioară la Sky House Lev Tolstoi

Procesul de creare a unei locuințe perfecte este cu adevărat o artă, și scopul nostru a fost întotdeauna de a transforma spațiul într-un mediu cald și reconfortant, menținând în același timp funcționalitatea și eleganța. Apartamentul din complexul rezidențial Sky House Lev Tolstoi reprezintă un proiect în care echipa noastră a creat un interior stilat și practic.

Alegere și Planificare

O familie din Bălți a decis să se mute la Chișinău și a ales complexul rezidențial situat în centrul capitalei pentru a-și achiziționa apartamentul. Cu toate acestea, pentru a-l transforma într-un loc care să corespundă nevoilor și dorințelor lor, era necesar să-l redesenăm.

Prin modificarea planului, am schimbat zona de intrare pentru a crea un spațiu prietenos și funcțional. Prin unirea bucătăriei cu sufrageria, am creat o zonă pentru socializare și cine în familie. Dormitoarele au fost plasate în partea dreaptă a apartamentului, departe de intrare.

Cu toate acestea, este uimitor cum mici detalii pot schimba atmosfera generală – un al doilea spațiu privat, dotat cu o saună cu infraroșu, a devenit sursa relaxării și confortului pentru familie.

Stil și Materiale

Stilul este ceea ce conferă interiorului caracter și individualitate. În acest proiect, am optat pentru un stil de fuziune care combină elemente din diferite stiluri, creând o impresie unică.

Finisajul apartamentului a fost realizat cu utilizarea materialelor naturale, cum ar fi lemnul, ceramica și tencuiala naturală. Aceste materiale au adăugat textură spațiului. Culorile deschise, precum bej și gri, au fost alese pentru pereți și mobilier pentru a crea o atmosferă calmă și confortabilă. Lemnul folosit la finisaje a adus o notă de frumusețe naturală încăperilor.

Concluzie

Designul interior este arta de a crea un spațiu care să reflecte stilul și să satisfacă nevoile dumneavoastră. Familia care s-a mutat în apartamentul din Sky House Lev Tolstoi a transformat visele lor în realitate datorită serviciilor oferite de studioul de design Dizart.

Așadar, designul interior nu înseamnă doar decorarea unui spațiu, ci și crearea unei povești pe care casa dumneavoastră o va spune în fiecare zi. Colaborând cu designeri de interior experimentați, puteți transforma orice locuință într-o adevărată casă. Proiectul nostru din Sky House Lev Tolstoi reprezintă un exemplu viu al modului în care designul profesional poate transforma spațiul dumneavoastră. Materialele naturale, planificarea funcțională și stilul distinct reprezintă elementele cheie ale unui design interior de succes.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *