Designul interior în complexul rezidențial Avram Iancu – Proiect pentru un cuplu tânăr în stil loft

Design interior în stil loft – complex rezidențial Avram Iancu

Realizarea proiectelor de design pentru cupluri tinere este întotdeauna captivantă. Acești clienți sunt dispuși să experimenteze cu idei noi. Într-unul dintre proiectele noastre, am pus în practică solicitarea unui cuplu tânăr care dorea să-și amenajeze casa în stil loft.

Loftul nu este doar un stil, ci și o filosofie reflectată în design. Se caracterizează prin spații deschise, predominanța suprafețelor stilizate sub formă de beton și cărămidă. Paleta principală de culori include numeroase nuanțe de gri cu accente întunecate. Apartamentul cu o suprafață de 97 mp în noul complex rezidențial “Avram Iancu” a devenit un tablou pentru realizarea acestui stil. Apartamentul se încadrează armonios în partea liniștită a centrului orașului, asigurând un nivel înalt de confort pentru locuitori.

Datorită proximității față de toate facilitățile necesare, cum ar fi magazine, școli, grădinițe și alte instituții sociale, viața devine și mai dinamică aici. Este un loc ideal pentru tinerii cupluri care aspiră la un mod de viață modern și confortabil.

Abordarea noastră în proiectare a inclus nu doar implementarea trăsăturilor de bază ale stilului loft, ci și adaptarea acestuia la cerințele specifice ale clienților. Planul deschis creează o senzație de spațiu și libertate, iar elementele stilizate de beton și cărămidă adaugă structură și caracter. Cu toate acestea, în dormitor și camera copilului, am decis să atenuăm brutalitatea stilului, conferind încăperilor mai multă lumină și confort.

Astfel, proiectul nostru în stil loft pentru un cuplu tânăr în noul complex “Avram Iancu” nu a fost doar un exemplu strălucitor de design interior modern, ci și o îndeplinire a nevoilor individuale ale clienților. Ne mândrim cu oportunitatea de a crea spații care reflectă stilul și filosofia de viață ale clienților noștri.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *