Armonia Spațiului: Designul pavilionului în Town House

Foișor Elegant pentru Town House : Design Individual și Confort în Curtea Dvs.

În lumea designului interior, fiecare proiect este o poveste unică a proprietarului și spațiului său. Echipa noastră de la studioul de design Dizart își propune să creeze nu doar interioare frumoase, ci și funcționale, care îmbină estetica cu practicul.

Proiectare cu Supravegherea Autorului: Începând lucrul la proiectul Town House, am preluat controlul asupra fiecărui pas, oferind clienților noștri nu doar un design, ci și o supraveghere autorizată. Acest lucru a fost cheia pentru interacțiunea noastră strânsă cu clienții, unde fiecare decizie a fost luată în strânsă colaborare.

După finalizarea proiectului principal al spațiilor de locuit, am primit sarcina de a crea într-un spațiu restrâns al curții – un pavilion. Deoarece amplasamentul presupunea a fi între garduri în trei direcții și această zonă era în umbră mare parte a zilei, s-a luat decizia de a proiecta pavilionul cu ferestre în acoperiș. Această soluție asigură iluminare naturală și mărește vizual spațiul în mod neglijabil.

Zonă de Relaxare și Ospitalitate: Dorințele clienților – un șemineu mare și o masă pentru întreaga familie – au fost îndeplinite cu succes. Alegând dimensiunile optime, am creat un spațiu în care căldura șemineului și confortul mesei s-au contopit într-o unitate armonioasă. Stilul clădirii a fost încorporat în designul pavilionului în sine, conferindu-i un caracter unic.

Design și Identitate Teritorială:

Pentru placarea întregii curți, am ales plăci de la un producător spaniol într-o nuanță de teracotă, iar stilul pavilionului se intersectează cu estetica proiectului principal. Ca notă finală în design, lângă pavilion a fost instalată o mică cascadă, creând o armonie între elementele naturii – foc, apă și aer.

Fiecare proiect al nostru este arta de a crea un spațiu care reflectă nevoile și gusturile unice ale clientului. Designul pavilionului în Town House a devenit o experiență excepțională în care funcționalitatea și estetica se întâlnesc într-un echilibru perfect. Încredințați-ne pentru a transforma casa dvs. într-o poveste de confort și stil.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *