Design interior: Artă Modernă în Complexul Rezidențial “Bernardazzi Residence”

Design interior în Moldova: Design modern și rafinat

Proiectarea interioarelor necesită întotdeauna o atenție deosebită la nevoile și stilul clienților. În acest caz, obiectivul nostru a fost de a crea o locuință unică pentru o familie formată din patru persoane, inclusiv părinți și doi copii de sex diferit. Rezultatul muncii noastre este un interior uimitor al unui apartament situat la etajul șase, în centrul orașului.

Stil Modern: tunci când am început proiectul, scopul nostru a fost să creăm un design modern și elegant. Am dorit ca fiecare detaliu din interior să reflecte modernitatea, ceea ce este evident în alegerile pe care le-am făcut. Stilul modern conferă apartamentului eleganță și rafinament.

Zona Comună:Livingul și bucătăria sunt unite într-o zonă spațioasă, favorizând comunicarea familială. În această zonă am folosit gresie cu aspect de marmură pentru a adăuga rafinament interiorului. Mobilierul și accesoriile au fost atent selectate pentru a crea un mediu confortabil și funcțional.

Dormitoare: Apartamentul dispune de trei dormitoare – unul pentru părinți și două pentru copii. Am utilizat parchet în dormitoare pentru a conferi căldură și confort. Fiecare dormitor are un design unic, realizat luând în considerare preferințele fiecărui membru al familiei. Pentru confortul fiecărui membru al familiei, a fost prevăzută o baie privată.

Utilizarea Materialelor: Am acordat o atenție deosebită alegerii materialelor pentru a asigura calitatea și stilul. În dormitoare, parchetul adaugă o notă de căldură naturală, în timp ce în zona living-bucătărie, gresia cu aspect de marmură adaugă lux și rafinament. Am folosit tencuială decorativă pentru a crea elemente texturate interesante în interior. Panourile din lemn au fost folosite pentru a adăuga căldură și frumusețe naturală în dormitorul fiicei. De asemenea, gresia a fost folosită în băi, oferind atât durabilitate, cât și un design elegant.

Proiectul de Design: Acest proiect reprezintă o combinație perfectă între soluții de design moderne, materiale de înaltă calitate și stil unic, creând o locuință spațioasă și luxoasă pentru o familie formată din patru persoane. Designul interior din acest apartament nu reflectă doar statutul și cerințele familiei, ci creează și o atmosferă de confort și rafinament. Dacă sunteți în căutarea serviciilor de design interior în Moldova, vă rugăm să ne contactați la studioul nostru de design interior DIZART.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *