Proiect de design pentru salonul de frumusețe “MIRO”: Spațiu unic, inspirat de eclecticism și naturalețe

Proiect de design pentru salonul “MIRO” – DIZART.MD

Proiectul de design pentru salonul de frumusețe “MIRO” reprezintă o combinație excepțională de stiluri și elemente, creând un spațiu atmosferic și reconfortant în cei 60 de metri pătrați limitați. Inspirându-se din ideea de eclecticism, designerii de la studioul Dizart au decis să unească stiluri și elemente variate pentru a crea un interior care nu este doar primitor și atractiv pentru clienți, ci rămâne și actual pe termen lung. Haideți să explorăm detaliile acestui proiect și să vedem ce factori l-au făcut atât de unic.

  1. Stil Eclectic: Unul dintre elementele cheie ale designului salonului “MIRO” este stilul său eclectic. Eclectismul presupune amestecarea diferitelor stiluri și elemente, permițând astfel crearea unui interior cu personalitate și individualitate.
  2. Paleta de Culori: Nuanțele de bordo, albastru și smarald joacă un rol important în amenajarea salonului “MIRO”. Bordo adaugă lux și confort, albastru aduce prospețime marină, în timp ce accentele de smarald oferă un strop de exotism și pitoresc interiorului. Aceste culori subliniază atmosfera salonului.
  1. Detalii Decorative: Pentru a da viață și confort salonului, se folosesc plante și flori vii. Acest lucru conferă interiorului prospețime și autenticitate, ceea ce este deosebit de important în industria frumuseții. Tapetele exotice de pe pereți adaugă un element de mister și permit clienților să se imerseze în atmosfera călătoriilor, fără a părăsi salonul.
  2. Iluminat: Expansiunea vizuală a spațiului într-un interior de dimensiuni mici se realizează datorită luminii naturale abundente. Ferestrele mari și oglinzile creează senzația de spațiu și ușurință. Diverse tipuri de lustre, inclusiv lămpi suspendate, de masă și de podea, contribuie la crearea unor colțuri confortabile și asigură un nivel confortabil de iluminare.

În urma proiectului de design pentru salonul de frumusețe “MIRO” a fost creat un spațiu unic, care primește cu căldură clienții și le conferă senzația de confort și lux. Combinarea eclectică a stilurilor, utilizarea plantelor vii, nuanțele de bordo și albastru, precum și tapetele exotice, creează o atmosferă care va rămâne în tendință pentru o perioadă îndelungată. Salonul “MIRO” reprezintă un loc unic unde clienții se pot relaxa și se pot bucura de frumusețe într-o atmosferă confortabilă și atrăgătoare.

Acest proiect de design este un exemplu strălucitor al modului în care se poate crea un spațiu care îmbină stilul, confortul și exotismul în același timp.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *