Designul interior al salonului de frumusețe “La Provence” din Moldova: Arta Provence

Design interior salon de frumusețe La Provence în stil Provența

Proiectarea interioarelor astăzi este o adevărată artă. Ea îmbină stilul, practicitatea și unicitatea pentru a crea o atmosferă care să cucerească și să bucure clienții. În proiectul nostru, am transformat o suprafață de 122 de metri pătrați într-o adevărată capodoperă a artei stilului Provence, special pentru clienții noștri din Tiraspol.

Stilul Provence: Stilul Provence este un design delicat, confortabil și romantic, care impresionează imediat prin simplitatea și farmecul său deosebit. Acest stil este foarte apreciat de clienții noștri, și l-am adus la viață cu plăcere.

Soluția de planificare: Am dezvoltat planul acestui salon de frumusețe cu o atenție deosebită la detalii. Scopul nostru este să asigurăm o utilizare optimă a spațiului, astfel încât fiecare metru pătrat să fie maxim de funcțional.

Paleta de culori: Gri, albastru și alb sunt culorile de bază dictate de stilul Provence. Aceste nuanțe înăbușite și delicate creează o atmosferă de confort și romantism. Am adăugat, de asemenea, elemente de îmbătrânire artificială, precum zgârieturi, crăpături și ciobituri, pentru a aduce o notă de istorie și vechime în interior.

Mobilier: Mobilierul clasic în stil Provence joacă un rol cheie în crearea unei atmosfere unice. Comodele și bufetele cu picioare elegante conferă interiorului eleganță și farmec retro. Mobilierul este, de asemenea, decorat cu elemente de îmbătrânire artificială, ceea ce îi conferă un caracter distinct.

Țesături: Selecția de textile are, de asemenea, o importanță mare în stilul Provence. Folosim culori înăbușite și țesături cu modele colorate pentru a adăuga o notă de vivacitate designului. Draperiile, tapițeria mobilei moi, pernele și păturile subliniază stilul Provence și creează o atmosferă confortabilă.

Iluminare: Pentru a crea o atmosferă lină și confortabilă, am folosit iluminare moale și difuză. Candelabrele și lămpile cu elemente decorative se potrivesc stilului general al interiorului, adăugând farmec.

Detalii și Accesorii: Elemente decorative precum oglinzi cu rame masive, tablouri cu motive florale, covoare cu modele florale – toate acestea subliniază cu pricepere stilul Provence și completează aspectul interiorului.

Designul salonului de frumusețe “La Provence” din Moldova este ceva unic. Combinarea culorilor înăbușite, mobilierului elegant, textilelor și decorațiunilor creează o atmosferă de confort și lux, transportând clienții într-o atmosferă de Franța veche. Fiecare vizită la salonul “La Provence” devine o călătorie de neuitat în trecut, unde fiecare detaliu are importanță. Designerii de la studio-ul Dizart creează spații unice care reflectă stilul și individualitatea fiecărui client.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *