Pretransformarea service-ului auto: Design modern și funcționalitate

Strategia Transformării Designului pentru un vechi service auto din Chișinău de la DIZART

Achiziționarea unui service auto vechi a fost o provocare pe care am acceptat-o cu entuziasm și responsabilitate. Studioul nostru s-a angajat să nu doar actualizeze clădirea, ci și să îi confere o estetică modernă, combinând stilul și funcționalitatea. În acest articol, vom povesti despre procesul de renovare și caracteristicile designului interior, oferind clienților un spațiu unic.

Exterior: Când clientul a achiziționat vechiul service auto, am început proiectarea aspectului său exterior. Fațada a devenit o combinație îndrăzneață de stil și practicitate. Paleta de culori principale gri, cu inserții portocalii, creează o imagine dinamică și energică. Placa profilată pentru fațadă adaugă robustețe și geometrie, potrivindu-se perfect cu stilul general.

Detaliile Decorative: Fațada principală, îndreptată către drumul central, atrage atenția trecătorilor prin nuanțele sale închise de gri, creând impresia de fiabilitate. Accentele portocalii sub forma încadrării ferestrelor și intrărilor adaugă o notă de modernitate. Intrările principale sunt evidențiate în mod special cu ajutorul accentelor portocalii, creând puncte de atracție vizuală.

Practică și Confort: Exteriorul a fost conceput având în vedere confortul personalului și clienților. Acest service auto nu este doar un spațiu tehnic, ci și un loc confortabil în care clienții se pot simți bine. Situat în apropierea drumului central și înconjurat de verde, el reprezintă o parte industrială evidențiată de culorile închise de gri și portocaliu.

Materiale Moderne: Cu utilizarea materialelor de finisare moderne, am creat o imagine nouă pentru service-ul auto. Bannerele mari cu principalele servicii se remarcă de pe drum, oferind un impact informațional instantaneu. Nuanțele întunecate de gri și portocaliu evidențiază serviciile principale, făcându-le vizibile chiar și de la distanțe mari.

Proiectul de renovare a vechiului service auto din Chișinău este un exemplu elocvent al modului în care designul modern și funcționalitatea pot transforma chiar și cele mai vechi clădiri în spații atractive și inovatoare. Studioul nostru se mândrește cu oportunitatea de a contribui la crearea unor locuri unice și confortabile, unde tehnoogia se întâlnește cu estetica.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *