Colțul Parisului în Moldova în complexul rezidențial Alpha Residence

Design interior rafinat în Moldova cu DizArt

Un mic Paris personal într-una dintre zonele rezidențiale ale orașului, așa poate fi descris acest proiect. Studioul DizArt l-a pregătit pentru o doamnă cu gust excepțional și dragoste pentru capitala Franței. Rezultatul este sofisticat și feminin, asemenea celor mai frumoase case din Paris.

Apartamentul cu o suprafață de 80 de metri pătrați este realizat în tonuri delicate de alb și bej, în stil neoclasic. Acest stil este arta echilibrului între lux și simplitate, care cu siguranță vă va plăcea.

Oglindă: Extindere vizuală și eleganță

Unul dintre elementele cheie ale acestui apartament este reprezentat de oglinzi. Ele nu sunt doar elemente decorative, ci și mijloace de extindere vizuală a spațiului. Să vedem cum am folosit oglinzile pentru a adăuga farmec și ușurință în acest colț confortabil.

Spațiu inteligent: Depozitare și estetică

Utilizarea rațională a spațiului apartamentului este foarte importantă, iar noi știm cum să organizăm spațiul astfel încât să fie confortabil și funcțional. Abordarea noastră profesională pentru stocarea obiectelor garantează că designul interior nu va fi supraîncărcat, menținând în același timp funcționalitatea și estetica spațiului dvs.

Detalii elegante: Fundamentul confortului

Fiecare detaliu din interior are importanță. În acest apartament, am folosit accesorii elegante din sticlă, cum ar fi candelabrele și vazele, pentru a oferi un aspect sofisticat și a adăuga o notă de ușurință și aerisire.

DizArt: Studioul de Design Interior din Chișinău

Dacă visați la propriul colț de Paris în Moldova, studioul DizArt este gata să vă ajute să vă transformați visul în realitate. Serviciile noastre de design interior în Chișinău oferă o mulțime de idei creative și soluții pentru a face din casa dvs. un loc unic și stilat. Cu noi, casa dvs. va deveni un loc unde stilul și confortul se îmbină armonios.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *