Dizart

Dizart

Studio de design interior

Studioul nostru de design activează cu succes în domeniul proiectării creative a interioarelor încă din anul 2007. Suntem mândri de abordarea noastră profesională, caracterizată prin atenție, responsabilitate și respect față de fiecare client al nostru.

Oferim servicii de înaltă calitate în crearea proiectelor de design la un preț atractiv și, mai presus de toate, rezonabil. Ne străduim nu doar să dezvoltăm cea mai bună soluție pentru dumneavoastră, ci și să vă ajutăm să economisiți.

Experiența noastră bogată ne permite să creăm interioare care depășesc așteptările dumneavoastră. Suntem pregătiți să transformăm spațiul dumneavoastră în ceva unic, frumos și funcțional.

Beneficiile noastre

Planificarea

Planificarea

Ținem cont pe deplin de dorințele dvs., ajutăm în toate etapele de creare a proiectului, selectarea materialelor, iluminatului, mobilierului, precum și controlăm întregul proces de reparare (supravegherea autorului).

Interior

Interior

Abordarea noastră profesională în ceea ce privește crearea de proiecte de design se distinge printr-o atitudine atentă, responsabilă și respectuoasă față de client.

Arhitectură

Arhitectură

Am creat sute de proiecte frumoase de case, apartamente, birouri, fatade, peisaj, etc. Și principalul nostru avantaj este că absolut toți clienții nu numai că au fost mulțumiți de munca noastră, ci și fericiți să coopereze cu noi.

Amintiți-vă: Plăcerea de bună calitate durează mai mult decât bucuria de la preț scăzut.

Revenim cu un sunet imediat

Vom răspunde la întrebări și vom oferi opțiuni