Nu începeți o renovare fără un design-proiect dacă doriți să economisiți bani și nervi

Reparația este un proces foarte complicat, lung și costisitor… Dacă îl abordați incorect. Este oare posibil să o transformăm într-o aventură captivantă? Cu siguranță! Pentru aceasta, este suficient să transmiteți controlul în mâinile unor profesioniști. Anume specialiștii calificați vă vor explica ce faceți greșit și vă vor ajuta să corectați situația.

 

Deci, greșeala principală este lipsa unui design-proiect. În acest domeniu, reparația este comparabilă cu crearea unei melodii. Puteți, desigur, improviza, însă mai plăcut și mai melodic va suna o compoziție creată cu melodie și tranziții bine gândite. Un plan dezvoltat de profesioniști vă va salva nu o data de dureri de cap, nervi și costuri financiare, iar reparația cu acesta va merge ca pe note.

Chestia este că crearea unui design proiect va permite să evaluați în mod obiectiv din timp probabilitatea oricăror dificultăți, să studiați punctele forte și punctele slabe ale încăperii și să înțelegeți cum să accentuați primele și să ascundeți ultimele. În afară de aceasta, un proiect întocmit din timp, vă va ajuta să economisiți bani, deoarece cu ajutorul acestuia este posibil să calculați mult mai precis cantitatea necesară de materiale. Un alt plus este că va ajuta la evitarea cumpărăturilor impulsive, pe care ulterior le veți regreta, deoarece tot ceea ce trebuie achiziționat este deja clar definit și descris.

E necesar de menționat faptul că procesul de creare a unui design-proiect ar trebui să fie încă încredințat unui profesionist. Desigur, dvs puteți să o faceți și singuri, însă doar o privire experimentată a unui specialist calificat va asigura succesul rezultatului final.

Crearea unui design-proiect bine gândit include un număr mare de lucruri mici care nu sunt evidente, care, cu toate acestea, sunt extrem de importante de luat în considerare din timp. În caz contrar, chiar și cea mai mică nuanță poate diminua în mod semnificativ bucuria rezultatului final și poate face ca camera să nu fie comod de utilizat sau chiar să creeze probleme. Suntem siguri, că nu vă doriți să ajungeți la un astfel de final.

Un specialist cu experiență vă va ajuta să creați un design-proiect perfect, bazat pe gusturile voastre și pe caracteristicile tehnice ale încăperii.

Dar cum se poate de înțeles că în fața dvs este un profesionist în domeniul său? Există mai multe metode.

În primul rând, fiecare specialist ar trebui să aibă un portofoliu, iar el vă va arăta cu bucurie, pentru că nu are nimic de ascuns.

În al doilea rând, citiți recenziile. Dacă nu există recenzii pe pagină / site sau nu arată foarte credibil, ar trebui să vă puneți pe gînduri și să căutați pe altcineva. Un adevărat maestru are întotdeauna o mulțime de recenzii pozitive și vă puteți asigura cu ușurință că au fost scrise de oameni reali.

În al treilea rând, o persoană care știe ce face, se va comporta corespunzator, și anume, în mod sigur și încrezut. Da, acesta nu este un argument de 100%, dar una din detalii la care merită de atras atenție.

Indiferent de nivelul de profesionalism al unui specialist, dvs puteți ușura munca lui

dacă ascultați recomandările. De exemplu, atunci când alegeți stilul interiorului, este extrem de important să găsiți un echilibru între ceea ce v-ați dori și ceea ce sugerează designerul. Desigur, clientul are întotdeauna dreptate, dar ochiul experimentat al unui profesionist va putea evalua corect capacitățile unei anumite camere și va alege exact stilul care va sublinia aspectele sale benefice. Un specialist vă va ajuta să faceți camera confortabilă, îndrăzneață, sofisticată sau austeră, în funcție de nevoile dvs.

Desigur, ideea dvs. despre cum ar trebui să arate este extrem de valoroasă, dar este foarte important să ascultați părerea unui profesionist, mai ales dacă sunteți încrezut în competența lui.

Dacă toate aceste întrebări au fost rezolvate, stilul a fost convenit și culorile au fost alese, proiectantul purcede la crearea design-proiectului.

Cum se întâmplă aceasta? La început, specialistul adună toate informațiile colectate, compilează și le structurează. Apoi se crează un fel de schiță, care va fi îmbunătățită pe parcurs. Aceasta este necesar pentru a asigura că toate nuanțele și dorințele clientului au fost luate în considerare. După aceea, începe lucrul asupra vizualizării. Când este gata, proiectul este discutat din nou cu clientul și se transmite pentru revizuire finală. Această etapă este de fapt finalizarea proiectului. În acest moment au loc discuțiile finale și aprobarea proiectului. Acum produsul finisat se transmite clientului. El include un pachet complet de schițe, specificații și un proiect în format A3.

Dorim să menționăm că, în cazul specialiștilor DizArt, activitatea comună nu se încheie aici. În sumă, pe lângă design-proiect, se include și vizitele la obiect în timpul reparației o dată pe săptămână, rezolvarea întrebărilor apărute în timpul lucrărilor, precum și deplasările cu clientul la magazine. 

Pentru echipa noastră este foarte important, că se va primi exact ceea ce a fost planificat și că rezultatul final vă va bucura, de aceea noi urmărim permanent lucrul efectuat până la sfârșit.

Partajeaza postarea:

Articole similare

Awesome Designs