Crearea unui design proiect. De la idee, la implementare, în 9 pași!

Pentru ca o cameră simplă să devină un loc în care doriți să vă întoarceți din nou și din nou, ea trebuie să fie elegantă și confortabilă, indiferent dacă este vorba despre dormitorul apartamentului sau o sală de banchete. Fiecare își pune propriul sens în aceste cuvinte, dar știm exact cum să creăm perfect design proiect. Pentru a nu avea nicio îndoială cu privire la competența noastră, dorim să vă povestim în detalii cum merge pregătirea design proiectului de la primirea comenzii până la produsul final.

Pasul 1
Deci, totul începe cu inspectarea obiectului. Apropo, aceasta este gratis. Pentru a crea un proiect ideal, este extrem de important să vedem cu ce trebuie să lucrăm, deoarece designul nu are detalii nesemnificative, totul este important, de la înălțimea pereților până la specificul iluminatului. La fața locului, profesioniștii echipei noastre vor evalua situația și ulterior vor putea oferi cel mai optim plan care vă va transforma încăperea, fără exagerare, în încăperea de pe poză.

Pasul 2
Pentru noi este extrem de important ca rezultatul final să satisfacă complet clientul și, prin urmare, cel de-al doilea pas important este – conversația. O conversație minuțioasă va ajuta nu numai să înțelegem gusturile, preferințele și ideile clientului, dar și să înțelegem cât de adecvat este acesta în contextul unui anumit spațiu și, în general, dacă este posibil de efectuat. Da, în ciuda faptului că echipa noastră este formată din adevărați profesioniști în domeniu, nu toate capriciile clientului le putem satisface. Este important pentru noi ca rezultatul să arate nu numai că să satisfacă nevoile clienților, ci și să fie potrivit pentru viață. Astfel, tocmai acest pas va ajuta în viitor să evite neînțelegerile și, în final, să ofere un rezultat cât mai aproape de ideile clientului despre ideal și, în același timp, confortabil pentru a trăi.

Pasul 3
În continuare, începe partea tehnică a lucrului, și anume, luarea măsurilor și întocmirea unui plan situațional. Acest lucru va ajuta în continuare să fie creat nu numai un proiect frumos, ci și un design proiect practic pentru spațiile dvs. Experții noștri sunt foarte scrupuloși în legătură cu această problemă, deoarece multe depind de aceste date. De exemplu, puteți ajunge la priză? nu va fi comutatorul închis de un dulap? etc.

Pasul 4
Când sunt colectate toate informațiile necesare, noi trecem la pregătirea planului primar. Este important de menționat că în această etapă a lucrării pregătim mai multe decizii de planificare simultan. Pentru ce este aceasta necesar?
În primul rând, să examinați cu exactitate toate opțiunile posibile și să o alegeți pe cea mai optimă din punct de vedere nu numai de frumusețe, ci și de comoditate, confort și ergonomie. În al doilea rând, astfel încât din toate variantele să puteți alege pe cel care vă place cel mai mult.

Pasul 5
Un pas la fel de important este încheierea unui contract și plata în avans a 50% din valoarea totală a proiectului. De ce este important acest punct? În acest moment, clientul primește o garanție pentru performanța de calitate a serviciilor la un termen specificat și, în plus, sunt discutate multe detalii și începe lucrul mai concret asupra produsului.

Pasul 6
Cea mai interesantă, creativă și responsabilă etapă – alegerea stilului, schemei de culori și ascultarea opiniilor tuturor celor implicați. În acest moment sunt puse bazele unui viitor proiect pentru interior și se decide cum va arăta în cele din urmă încăperea. Nu este un secret faptul că o combinație reușită de culori poate face spațiul mai mare, mai luminos și mai confortabil, în timp ce o singură culoare nepotrivită poate strica complet compoziția generală. Situația este similară cu stilul. Nu există nicio șansă de greșeală, dar există un domeniu imens pentru activitate și creativitate. Din fericire, echipa noastră este formată din profesioniști excelenți care, fără îndoială, vor putea alege exact ceea ce este necesar.

Pasul 7
Adunând toată informația împreună, designerii noștri încep să lucreze la vizualizarea proiectului. Aceasta este poate cea mai importantă etapă de lucru, deoarece este important să nu fie omis nimic, să se țină cont de toate dorințele și opiniile. După finisarea lucrărilor la proiect, urmează o discuție despre vizualizarea finalizată cu clientul și revizuirea acesteia, dacă este necesar. În acest moment se fac ultimele ajustări, iar proiectul ia un aspect finalizat.

Pasul 8
Când proiectul este gata, clientul primește un pachet complet de schițe și specificații. Cum el arată, puteți vedea aici

Pasul 9
Punctul final – emiterea proiectului în format A3 și achitarea restului de 50% din costul lucrării. În acest moment, clientul primește versiunea finală a design proiectului, care este complet gata pentru implementare.

Dorim să menționăm că în suma achitată pentru design proiect se include și supravegherea de autor, și anume: vizitarea obiectului în timpul reparației o dată pe săptămână, soluționarea problemelor apărute în timpul lucrărilor, precum și deplasarea cu clientul la magazine.
Ce obține clientul din asta? Asistență competentă în orice problemă legată de desfășurarea lucrărilor de reparații și sfaturi utile din partea profesioniștilor.
Ce obținem noi din asta? Lucrări de înaltă calitate, realizate conform proiectului creat de noi, implementarea tuturor ideilor în viață și, ca urmare, clienți mulțumiți și recunoscători!

Partajeaza postarea:

Articole similare

Awesome Designs