Vila, Spațiul și Lumină: Cum Dizart a Transformat 80m2 în Confortabili 116m2

Dizart a acceptat provocarea de a transforma o mică casă de 80m2 într-o vilă, îmbogățind spațiul cu lumină și funcționalitate. Designerii noștri au elaborat un proiect, adăugând o extensie sub formă de sufragerie cu o suprafață de 36m2. Ca rezultat al extensiei, lumina pătrunde prin ferestrele ambelor etaje, extinzând vizual spațiul.

Clienții noștri își doreau să creeze un loc unde familia să se adune în întregime și să petreacă timp plăcut împreună. Vila a devenit o sorta de moșie de familie, unde familia se strânge în weekend-uri, iar părinții în vârstă locuiesc acolo în cea mai mare parte a anului.

Scandi Modern: Privire Actualizată asupra Tradiției

Inițial, clienții își doreau stilul scandinav, dar le-am propus o interpretare modernă – stilul scandi. Această variantă îmbină sobrietatea stilului scandinav cu materialele moderne. Am folosit elemente naturale precum lemnul, piatra, pereții tencuiți și parchetul. La primul etaj, gresia sub lemn adaugă un accent modern interiorului.

Decor și Paletă Cromatică: Frumusețe Naturală în Detalii

Pentru a crea o atmosferă de confort și naturalitate, am folosit decorul sub formă de candelabre din paie împletite, oglinzi cu inserții de lemn și iarbă. Paleta cromatică include nuanțe estompate de verde, ocru, alb și bej. Această armonie a culorilor naturale creează un spațiu liniștit și confortabil.

Finalizarea Proiectului: Armonie și Confort

Astfel, fiecare element al acestui proiect, începând de la caracteristicile tehnice și dimensiuni până la alegerea materialelor și culorilor, a fost atent ponderat. Rezultatul – o vilă în stil scandinav, unde confortul modern se îmbină cu frumusețea naturală, și unde fiecare persoană se poate bucura de confort și armonie.