Complexul rezidențial Sky House Andrey Doga

Stil modern în designul interior al apartamentului pentru o familie de patru persoane.

În lumea designului interior există numeroase proiecte extraordinare, fiecare având caracteristicile și stilul său unic. Sky House Andrey Doga – în această recenzie ne vom înfunda într-un spațiu confortabil, creat pentru o familie formată din patru persoane, unde pe fondul unei game de culori luminoase, formelor simple și accentelor colorate rare se nasc confortul și intimitatea.

Privire proaspătă asupra stilului modern

Stilul modern este întotdeauna actual, dar cum să-l utilizăm în mod corespunzător pentru a crea un interior care să nu se potrivească doar cu ultimele tendințe, ci și cu viața familiei – aceasta este o altă întrebare. Echipa DIZART a materializat în Sky House Andrey Doga conceptul de simplitate și funcționalitate, fără a uita de dorințele clientei.

Spațiu pentru familie

O familie formată din patru persoane este o societate dinamică și diversă, care căuta o soluție reconfortantă, unde fiecare membru al familiei să-și găsească colțul său. Copiii, doi băieți cu o mare diferență de vârstă, împart o cameră. A fost important pentru noi să creăm un spațiu care să combine elemente de joacă și învățare pentru cel mic și o zonă liniștită, intimă pentru cel mare. Această combinație a fost realizată prin organizarea inteligentă a spațiului și prin delimitarea zonelor. Cel mic a primit o zonă de joacă cu detalii colorate, care să stimuleze creativitatea și dezvoltarea lui, în timp ce cel mare se bucură de confortul și liniștea propriei zone personale.

Jocul de lumini și culori

O caracteristică distinctivă a designului Sky House Andrey Doga este utilizarea tonurilor luminoase. Gama de culori luminoase nu doar mărește spațiul, ci îi oferă și o atmosferă aerisită și proaspătă. Fundalul principal este alcătuit din nuanțe pastelate, care creează o atmosferă de liniște și relaxare. Cu toate acestea, pentru a nu pierde unicitatea și a evita deciziile prea rezervate, am decis să împărțim interiorul cu mici accente colorate în zona de living și bucătărie.

Împlinirea viselor

Principiul nostru de bază este să ascultăm și să înțelegem clienții noștri, materializându-le visele în realitate. Sky House Andrey Doga – exemplificarea acestui principiu. Am creat un spațiu unic, care răspunde în întregime dorințelor și nevoilor familiei, oferindu-le confort, intimitate și bucurie de a locui în această casă.

Sky House Andrey Doga – acesta este un exemplu perfect al combinației de stil modern, funcționalitate și individualitate. Fiecare element al interiorului este încărcat cu grijă și atenție la detalii, ceea ce creează o atmosferă unică, potrivită pentru viața de familie. Gama de culori luminoase și accentele vii aduc prospețime și energie în interior. Acest proiect demonstrează că stilul modern poate fi unic și potrivit pentru diverse tipuri de spații, iar ascultarea dorințelor clienților este cheia pentru a crea o casă care să fie nu doar un refugiu, ci și o reflecție a personalității lor.