Clubul pentru copii din Cimișlia: Proiect creat cu dragoste și grijă.

Proiect de design pentru clubul pentru copii cu buget limitat.

Imaginați-vă că aveți posibilitatea să vă lăsați copilul sub supravegherea cuiva pentru câteva ore pentru a vă relaxa și a vă ocupa de treburile voastre. Tocmai o astfel de oportunitate o oferă un tânăr tată din orașul Cimișlia, care are doi copii. Nevrând să plece din orașul natal și dorind să contribuie la prosperitatea acestuia, el a decis să creeze un loc unic pentru mame și copiii lor – un club pentru copii.

Acest tată antreprenor, fiind un părinte grijuliu și înțelegând nevoia de a-și lăsa temporar copiii sub supraveghere, a realizat că în Cimișlia nu exista un loc similar unde să poți lăsa copiii pentru a merge într-o plimbare, a-ți rezolva treburile sau pur și simplu a te relaxa. Tocmai din acest motiv a apărut ideea de a crea un club pentru copii.

Alegând o locație potrivită în centrul orașului, el a cerut ajutorul studioului dizart, specializat în dezvoltarea de proiecte de design interior. Cu toate acestea, bugetul pentru proiect era limitat, iar sarcina era dificilă. Cu toate acestea, abordarea creativă și perseverența echipei noastre au permis găsirea unei soluții.

Am cercetat activ diferite site-uri și magazine online pentru a găsi echipamente de calitate și ecologice la prețuri accesibile. În cazul în care a fost posibil, am dezvoltat soluții pe care le-am putut realiza cu propriile mâini pentru a economisi bani.

Partea importantă a proiectului a fost dezvoltarea scenariilor pentru activități, pentru a înțelege câte mese și spațiu vor fi necesare pentru a asigura un confort pentru copii. Abordarea detaliată și analiza atentă a fiecărui aspect în dezvoltarea proiectului de design ne-a permis să creăm un club pentru copii uimitor de frumos, fără a depăși bugetul furnizat.

Dezvoltarea și crearea designului interior pentru acest club pentru copii din Cimișlia a fost un exemplu strălucit de cum poți crea un spațiu atrăgător și funcțional cu bugete mici. Echipa DIZART a demonstrat că grijă față de copii și dorința de a le face lumea interesantă și plină de culoare poate deveni o forță motrice pentru materializarea celor mai îndrăznețe idei.