Сasa moderna in Dumbrava.

Eleganță Refinedă și Pragmatism: Interiorul Casei din Dumbrava de la Dizart

Dumbrața, un pitoresc suburbiu cu natură impresionantă și peisaje pitorești, a devenit locul de inspirație și realizare a conceptelor de design în interiorul noii case create de studioul Dizart. Acest proiect unic a reușit să îmbine ușurința cu luxul, oferind un trai confortabil pentru o familie mare și unită.

Familia care deține terenul în Dumbrața s-a adresat studioului Dizart cu cerința de a crea un interior care să îmbine eleganța rafinată cu prestigiul. Cerința principală a fost clară: interiorul trebuie să fie luminos, dar în același timp să radieze rafinament și opulență.

Pentru a atinge acest obiectiv, designerii de la Dizart au folosit doar materiale de finisare de cea mai înaltă calitate. De la lemn și sticlă până la piatră, inclusiv onixul unic prin frumusețea sa – fiecare element a fost ales cu grijă pentru a crea o atmosferă impresionantă. Onixul, cu strălucirea și textura sa distinctivă, a adăugat joc de lumină și umbră în interior, creând un efect vizual incredibil.

O atenție deosebită a fost acordată iluminării, care a jucat un rol important în conferirea unui aspect prestigios interiorului. Variația scenariilor de iluminare permite modificarea atmosferei încăperii în funcție de situație. De la o iluminare caldă pentru seri confortabile la o iluminare puternică și impresionantă pentru primirea oaspeților – fiecare detaliu a fost bine gândit până la cele mai mici nuanțe.

Studioul Dizart a reușit, de asemenea, să îmbine cu măiestrie diferite stiluri de design interior. Stilul predominant al interiorului a fost modernul, accentuând minimalismul și funcționalitatea. Cu toate acestea, pentru a satisface dorințele proprietarilor, terasa a fost amenajată în stil loft. Această contrastare îndrăzneață a creat o atmosferă unică și a adăugat o notă de individualitate.

Zona generoasă de servire a mesei de pe terasă a fost echipată luând în considerare nevoile unei familii mari și a numeroși prieteni. Acest spațiu a devenit locul ideal pentru întâlniri, mese în aer liber și petreceri sub cerul liber.

Astfel, designerii de la Dizart au materializat cerințele fericiților proprietari ai terenului din Dumbrața, creând un interior care îmbină rafinamentul distinct cu pragmatismul. De la alegerea materialelor la jocul de lumină și combinarea stilurilor – fiecare detaliu a fost bine gândit pentru a crea o atmosferă unică, care armonizează în mod echilibrat modernitatea, eleganța și luxul.