Studioul nostru de design se ocupă cu succes de proiectarea creativă a interioarelor încă din 2007. Suntem mândri de abordarea noastră profesională, care se remarcă prin atenția, responsabilitatea și respectul acordat fiecărui client.

Oferim servicii de înaltă calitate în crearea proiectelor de design la prețuri atractive și, mai important, rezonabile. Ne străduim nu doar să dezvoltăm cel mai bun proiect pentru dumneavoastră, ci și să vă ajutăm să economisiți.

Experiența noastră bogată ne permite să creăm interioare care depășesc așteptările dumneavoastră. Suntem pregătiți să transformăm spațiul dumneavoastră într-un loc unic, frumos și funcțional.

Studioul de design Dizart oferă servicii de înaltă calitate în dezvoltarea designului interior pentru apartamente, case și spații comerciale. Echipa noastră de profesioniști vă va asista pe toate etapele procesului, începând de la crearea conceptului inițial și până la evaluarea finală a costurilor materialelor.

Iată ce vă putem oferi:

  • Concepte și idei pentru spațiul de locuit:Suntem concentrați pe înțelegerea nevoilor și preferințelor dumneavoastră și creăm un concept unic și personalizat pentru spațiul dumneavoastră. Vom lua în considerare aspecte precum funcționalitatea, estetica și utilizarea optimă a spațiului.

  • Măsurători precise ale obiectului: Echipa noastră va efectua măsurători exacte la locația proiectului dumneavoastră, pentru a asigura planificarea corectă și utilizarea eficientă a spațiului disponibil.

  • Selectarea materialelor: Vom oferi consultanță în alegerea materialelor potrivite pentru proiectul dumneavoastră. Ne vom asigura că materialele selectate sunt de înaltă calitate, durabile și plăcute estetic.

  • Documentație tehnică: Vom dezvolta documentația tehnică detaliată, inclusiv planuri, scheme electrice și desene de construcție, pentru a asigura implementarea precisă a proiectului.

  • Vizualizări 3D realiste: Cu ajutorul tehnologiei avansate, vom crea vizualizări tridimensionale ale designului interior propus, astfel încât să puteți examina în detaliu cum va arăta spațiul final.

  • Lista de achiziții: Vă vom ajuta să alcătuiți o listă completă de cumpărături, indicând toate elementele și materialele necesare pentru realizarea proiectului.

Oferim servicii de design interior nu doar în Republica Moldova, ci și în afara ei. Indiferent de locația dumneavoastră, suntem pregăti

Avantajele de a lucra cu noi

 

                             Planificarea

Ținem cont pe deplin de dorințele dvs., ajutăm în toate etapele de creare a proiectului, selectarea materialelor, iluminatului, mobilierului, precum și controlăm întregul proces de reparare (supravegherea autorului).

                                         Interior

Abordarea noastră profesională în ceea ce privește crearea de proiecte de design se distinge printr-o atitudine atentă, responsabilă și respectuoasă față de client.

                              Arhitectură

Am creat sute de proiecte frumoase de case, apartamente, birouri, fatade, peisaj, etc. Și principalul nostru avantaj este că absolut toți clienții nu numai că au fost mulțumiți de munca noastră, ci și fericiți să coopereze cu noi.

Amintiți-vă! Plăcerea de bună calitate durează mai mult decât bucuria de la un preț scăzut.

Numai lucrările noastre vor spune mai multe despre noi

Design interior luxos în complexul rezidențial Mircea cel Bătrân de la Dizart

Proiectarea interiorului pe o suprafață mică necesită un talent special și o abordare creativă. Cum să așezați cu succes livingul, bucătăria cu zona de luat masa, biroul, dormitorul, camera de copii și două băi într-un spațiu de 69 de metri pătrați în complexul rezidențial Mircea cel Bătrân? Să analizăm acest lucru dintr-o perspectivă practică, luând în considerare proiectul studioului Dizart.