O casă unică în stil neoclasic

Casa din Sochițeni: Un exemplu superb al stilului neoclasiс

Unul dintre proiectele noastre recente este un exemplu superb al stilului neoclasic – această casă este situată la o mică distanță de oraș, în pitorescul sat Sochițeni. Inspirată de priveliștile impresionante ale dealurilor și pădurii din Moldova, cuplul de comanditari – o pereche în vârstă – a achiziționat un teren de 9 ari pentru a construi această casă unică.

Creativitate colaborativă: Lucrul cu un birou de arhitectură

Înainte de începerea construcției, comanditarii s-au adresat unui birou de arhitectură, unde a fost dezvoltat proiectul casei. Studioul nostru de design s-a alăturat proiectului încă de la faza de fundație, iar împreună cu comanditarii am adus ajustări minore la planul spațiilor interioare pentru a maximiza confortul amplasării mobilierului și a obiectelor de zi cu zi. Datorită acestui lucru, comanditarilor nu le-a fost necesar să facă ulterior modificări, așa cum se întâmplă adesea. Prin urmare, este foarte important să lucrăm în colaborare cu biroul de arhitectură pentru crearea proiectului.

Minimalism și eleganță: Stilul neoclasic în interior

Stilul de design al casei este neoclasic, ceea ce reflectă exact dorințele comanditarilor. Ei au urmărit minimalismul și știau exact ce își doresc, inclusiv înălțimea la care televizorul trebuie să fie montat. Toate interioarele au fost realizate cu accent pe simplitate și eleganță, fără excese.

Livingul: Jocuri de texturi în interiorul casei

Am acordat o atenție specială livingului, unde am aplicat diverse texturi și materiale, permițând adăugarea unui strop de joc și integrarea armonioasă în interior fără a afecta conceptul de bază al spațiului.

Interior ușor și aerisit: Culori de bază luminoase

Culorile luminoase de bază au conferit fiecărui spațiu ușurință și aerisire, ca și cum pereții ar fi devenit aproape invizibili. Aceasta a extins vizual și a făcut aerisit întregul interior al casei. Refined and subtle elegance is embedded in every detail of the interior design, emphasizing the features of the neoclassical style. Simple and elegant lines and carefully selected accessories complemented and completed the neoclassical style in this design project..

Simbioza dintre eleganță și funcționalitate

În final, casa din Sochițeni a devenit un exemplu minunat al stilului neoclasic, reflectând preferințele și caracteristicile comanditarilor. Interioarele sale se remarcă prin eleganță, minimalism și utilizarea bine gândită a spațiului. Designerii și arhitecții au reușit să creeze un spațiu atractiv și funcțional, care răspunde tuturor cerințelor comanditarilor.