Design elegant al interiorului apartamentului din complexul rezidențial “Eco City”.

Designul interior în complexul rezidențial “Eco City”

Vă prezentăm un nou design interior captivant, dezvoltat de compania Dizart pentru un apartament în complexul rezidențial “Eco City”. Acest proiect reflectă o combinație ideală între forme simple, spațiu bine organizat și funcționalitate, satisfăcând numeroasele cerințe ale clientului.

Cu o suprafață totală de 89 m2, apartamentul utilizează în mod optim fiecare metru pătrat, oferind suficient spațiu de depozitare fără a pierde senzația de spațiu deschis. Cerința principală a clientului a fost crearea unui spațiu confortabil și confortabil cu nuanțe vibrante și iluminare naturală bogată.

Simplu și funcțional:

Planul deschis permite conectarea armonioasă a holului, livingului și bucătăriei. Aici, fiecare detaliu a fost luat în considerare – un frigider mare, un loc de depozitare pentru vinuri, șemineu și zona de luat masa – toate au fost încorporate în acest spațiu. Fiecare centimetru al încăperii a fost utilizat cu eficiență. 

Lumină și nuanțe deschise:

Unul dintre elementele cheie care fac acest apartament plăcut pentru locuire este lumina. În proiectul Dizart, au fost utilizate nuanțe deschise și multă lumină naturală, ceea ce a adăugat și mai mult spațiu vizual. Dar, pentru a delimita spațiul, au fost folosite zone cu nuanțe întunecate, cum ar fi zona șemineului, pentru care au fost alese materiale cu aspect de lemn și imitație de beton. Aceste insule în designul spațiilor deschise sunt foarte importante, deoarece excesul de nuanțe deschise și lumină naturală depersonalizează încăperea. În schimb, insulele cu soluții cromatice mai întunecate nu numai că delimitează spațiul, ci și conferă designului o notă de eleganță.

Dormitorul: confort și funcționalitate:

Dormitorul în acest proiect este realizat într-o gamă cromatică mai întunecată, creând o atmosferă de liniște și odihnă. Clientul a acordat o atenție deosebită dormitorului, astfel că am elaborat mai multe variante de proiecte pentru acest spațiu, pentru a înțelege exact preferințele sale. În final, am ajuns la varianta finală, care a satisfăcut pe deplin clientul. 

Apartamentul din complexul rezidențial “Eco City”, creat de compania Dizart, îmbrățișează toate tendințele moderne de design interior. Simplitatea formelor, spațiul bine organizat, funcționalitatea și locurile de depozitare – toate au fost luate în considerare în crearea acestui proiect.