Design Interior Birou pentru Volum Trans: Estetică și Eficiență pe 68 m2

La dezvoltarea conceptului de design, fiecare detaliu este crucial, iar proiectarea biroului pentru compania de logistică Volum Trans nu face excepție. Pe o suprafață de 68 m2, obiectivul a fost de a amenaja două birouri pentru contabil și director, o zonă de lucru deschisă pentru trei angajați, precum și o bucătărie și toaletă. Echipa noastră de designeri de la Dizart a avut sarcina de a crea un interior luminos, plin de lumină, care să ofere un sentiment de orientare profesională fără a supraîncărca cu formalități.

Proiectare și Aranjare:

Ideea principală a proiectului a fost de a crea un spațiu deschis, subliniindu-i funcționalitatea. Ca rezultat, biroul a fost împărțit în mai multe zone: spațiu deschis pentru angajați, birou separat pentru director și contabilitate, precum și o zonă de primire pentru vizitatori. Utilizarea eficientă a spațiului a contribuit la crearea unui mediu de lucru confortabil, ușor de adaptat la creșterea companiei.

Materiale și Paletă de Culori:

La alegerea materialelor, factorii cheie au fost costul, estetica și funcționalitatea. Panourile compozite sub formă de marmură au fost alese pentru accesibilitatea și aspectul lor elegant. Acestea nu numai că au conferit biroului un aspect nobil, ci și au asigurat o protecție solidă a pereților împotriva deteriorării. Panourile grilaj sub formă de lemn, utilizate pentru decorarea pereților, au oferit posibilitatea de a monta lămpi lineare. Culorile de bază ale proiectului sunt alb și bej, tonuri luminoase care extind vizual dimensiunile spațiului.

Zonă de Primire și Conducere:

Zona de primire a vizitatorilor, cu canapea și fotolii, a fost integrată organic în design, asigurând confort și primire profesională. Biroul directorului, realizat în tonuri deschise, reflectă estetica feminină, combinând stilul și funcționalitatea.

Designul interior al biroului pentru Volum Trans îmbină perfect stilul și eficiența, creând un spațiu confortabil și funcțional pe 68 m2. Spațiul deschis, zonele individuale de lucru și zona primitoare pentru vizitatori construiesc un echilibru armonios între practicitate și estetică.

Având în vedere perspectivele de creștere a companiei, au fost prevăzute spații de lucru suplimentare, subliniind flexibilitatea designului proiectului.