Proiectul rezidențial Newton House – o simbioză între stil și economie.

Design Interior în Moldova: Estetică și Economie cu Dizart

Aranjarea apartamentului conform proiectului de design nu este neapărat asociată cu cheltuieli imense. Mulți ar putea crede că crearea unui interior perfect este prerogativa doar a celor cu un portofel gros. Cu toate acestea, așa cum arată ultimul nostru proiect, designul interior este destul de accesibil și în cadrul unui buget mai modest.

Proiectul a fost realizat într-un complex rezidențial construit de compania de construcții Inamstro și a devenit un exemplu strălucitor al modului în care se poate crea un interior de vis fără a ieși dintr-un buget destul de modest. O familie tânără cu copii ne-a cerut ajutorul în amenajarea unui spațiu de 70 de metri pătrați pentru o viață confortabilă.

Camera de zi, integrată cu bucătăria și zona de luat masa, a fost creată având în vedere importanța momentelor de familie. Dormitorul părintesc și camera copiilor, cu o zonă de lucru spațioasă, au devenit elemente cheie ale planului. Cele două băi din apartament nu sunt doar o soluție practică, ci și o decizie strategică. Diminețile au devenit mai liniștite, când fiecare membru al familiei poate să se pregătească confortabil pentru o nouă zi.

Designerii de la studioul Dizart, care au lucrat la proiect, au ales un stil de design modern minimalist. Alb, bej și lemnul deschis creează o atmosferă de ușurință și confort. Aceste nuanțe subtile nu numai că corespund ultimelor tendințe în designul interior, dar, ceea ce este mai important, se integrează perfect în stilul de viață al familiei.

Momentul cheie al întregului proiect a fost nu doar crearea unui design elegant, ci și respectarea bugetului. Specialiștii de la studioul Dizart au reușit cu succes să îndeplinească toate dorințele clienților, menținând un echilibru între calitate și accesibilitate. Rezultatul este un interior de vis pentru toți membrii familiei, unde fiecare detaliu este gândit în funcție de practicitate și stil.

Astfel, amenajarea apartamentului cu un proiect de design nu numai că este accesibilă, ci și cu siguranță realizabilă pentru a-ți transforma visurile în realitate, chiar dacă bugetul tău este limitat. Amintește-ți că un design de calitate nu este întotdeauna exclusivist și scump, ci mai important este ca fiecare detaliu să reflecte gustul și confortul tău.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *