Design interior luxos în complexul rezidențial Mircea cel Bătrân de la Dizart

Design interior de 69 mp la Mircea cel Bătrân de la Dizart

Proiectarea interiorului pe o suprafață mică necesită un talent special și o abordare creativă. Cum să așezați cu succes livingul, bucătăria cu zona de luat masa, biroul, dormitorul, camera de copii și două băi într-un spațiu de 69 de metri pătrați în complexul rezidențial Mircea cel Bătrân? Să analizăm acest lucru dintr-o perspectivă practică, luând în considerare proiectul studioului Dizart.

Măiestria optimizării spațiului

La prima vedere, sarcina pare complicată, dar datorită proiectării inteligente și planificării atente, Dizart a reușit cu ușurință să aranjeze toate zonele necesare. Livingul, combinat cu holul și mini-biroul, asigură utilizarea eficientă a spațiului. Bucătăria, echipată cu zona de luat masa, s-a dovedit a fi spațioasă și funcțională. În dormitor, chiar a încăput o mică cameră pentru haine.

Stil care îmbină armonios simplitatea și luxul

Studioul Dizart a ales stilul neoclasic și clasic pentru mai multă claritate și eleganță. Interiorul apartamentului este plin de elemente decorative rafinate pe pereți și accesorii subtile, care adaugă farmec și rafinament fiecărui spațiu.

Armonie cromatică: Nuanțe calde cu accente luminoase

Paleta de culori, compusă din nuanțe calde și luminoase, cum ar fi gri, bej și maro, creează o atmosferă de confort și liniște. Excepția o reprezintă camera copiilor, realizată într-un stil mai modern și culori vibrante, scoțând-o în evidență față de stilul general al apartamentului.

Funcționalitate, fără a afecta estetica

Unul dintre principiile cheie ale Dizart este menținerea funcționalității spațiilor. Fiecare zonă a apartamentului are o destinație unică, dar rămâne maxim de confortabilă și practică. Fiecare element de interior nu servește doar unui scop estetic, ci și susține confortul și ușurința de utilizare a spațiului.

Un echilibru perfect între frumusețe și practicitate

Prin munca lor, studioul Dizart a creat un proiect care nu este doar atrăgător vizual, ci și maxim de funcțional. Acest design interior de 69 de metri pătrați în complexul rezidențial Mircea cel Bătrân demonstrează că chiar și pe o suprafață limitată se poate crea un spațiu în care frumusețea se îmbină cu practicitatea. Soluțiile unice aplicate în acest proiect subliniază profesionalismul ridicat al designerilor de interior de la Dizart, făcând acest proiect un exemplu inspirațional pentru tinerile familii.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *