Arta Transformării: Reconstructie Complexă a Casei

Design Interior și Exterior

Designul interior și exterior sunt două elemente inseparabile ale procesului de creare a unui spațiu de locuit confortabil și armonios. În acest articol, vom explora un proiect care depășește cu mult limitele unei renovări obișnuite și devine o adevărată artă a transformării. Situat în Chișinău, această casă a trecut printr-o reconstrucție complexă, începând cu o mică renovare interioară și transformându-se într-o schimbare completă a fațadei exterioare și a teritoriului înconjurător.

Abordarea Designerului:De la începutul proiectului, era clar că casa avea o arhitectură învechită și o geometrie complexă, ceea ce a generat îndoieli cu privire la posibilitatea de a crea un design de calitate. Cu toate acestea, designerul a acceptat provocarea și a preluat inițiativa.

Stilul Principal: Idea inițială a fațadei s-a dovedit a fi nepotrivită, iar în acest moment, autorul proiectului a decis să reevalueze intrarea, să demoleze cea existentă și să dezvolte o nouă și mai impunătoare. Rezultatul a fost o fațadă în stil neoclasic cu elemente moderne. Cărămida, cornișele clasice și pilonii au fost combinați cu o paletă de culori modernă pentru a conferi casei un aspect actual. Rezultatul este o fațadă armonioasă, care atrage atenția și dă casei o viață nouă.

Designul Peisagistic: S-a acordat o atenție deosebită designului peisagistic, unde plantele moderne au fost plantate în grupuri, creând compoziții interesante și conferind curții și teritoriului adiacent un aspect estetic și modern.